Talkmore strøm

Talkmore gjør strøm enklere

Talkmore startet med strøm i 2020 for å utfordre den kompliserte strømbransjen og gjøre strøm enklere for alle. Strømavtalen deres er enkel og oversiktlig – og du får aldri påslag på strømprisen. Talkmore tjener faktisk 0,- på strømmen du bruker!

Dette får du med strøm fra Talkmore:

  • Ingen lokketilbud, skjulte priser eller bindingstid
  • Strøm og nettleie på én faktura – statens strømstøtte trekkes automatisk fra på din strømfaktura da Talkmore samarbeider med ditt nettselskap
  • Enkel og lett forståelig app som hjelper deg å bruke mindre penger på strøm
  • Tilgang på Talkmores prisbelønte kundeservice - på både telefon og chat!

Det eneste du betaler i tillegg til strømprisen er et fast månedsbeløp på 49 kroner. Som medlem får du første månedsavgift gratis – den første måneden betaler du utelukkende for strømmen du bruker. I tillegg får 80% av strømkunder både nettleie og strømforbruket på samme regning - enkelt og greit!

Spar mer med Talkmore Strøm-appen
I de sørlige prisområdene er strømprisene historisk dyre. Med strøm-appen til Talkmore får du full kontroll over forbruket, fakturaer og mye mer. Appen gir deg innsikt og gode tips som hjelper deg å gjøre enkle grep for å redusere strømkostnadene. Du kan se strømprisen i sanntid og tilpasse forbruket deretter – nå kan du også skru på varsling for å vite dagens strømpris hver morgen og få varsel ved store prissvingninger.
 

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal, strompris.no.

Sist oppdatert: March 9, 2023, 1:09 p.m.