Tjen penger mens du handler

Når du handler hos en av våre partnere på nett, gir vi deg penger tilbake. Slik gjør du:

Butikkoversikt

0,-
venter på godkjenning

0,-
klar til utbetaling

0,-
totalt utbetalt

Se din bonuskonto

Betal ut

Søk etter butikk eller merkevare

Generelt om vilkår ved Netthandel:

  • Du får ikke penger tilbake-rabatt på frakt, administrasjonsgebyr eller andre omkostninger.
  • Betingelsene som er oppgitt på denne netthandelsportalen gjelder, sammen med butikkens egne vilkår, for alle kjøp.
  • For å få penger tilbake-rabatt på kjøp du gjør på via Netthandel må du være pålogget som bruker/medlem før du begynner å handle. Dersom du gjør kjøpene dine direkte på butikkenes hjemmesider kan vi ikke registrere kjøpene dine - og dermed heller ikke gi deg rabatt. Derfor er det viktig at du alltid benytter Netthandel når du går til butikkenes nettsteder for å handle.
  • Dine kjøp registreres og rabatten vil være synlig på din netthandel-konto automatisk innen 7 dager.

Betingelser og vilkår Netthandel

Ved å benytte Netthandel godtar du betingelser og vilkår på denne siden, samt alle betingelser, vilkår og retningslinjer tjenesten. Vær oppmerksom på at betingelser og vilkår kan bli oppdatert uten varsel. Du samtykker i de til enhver tid gjeldende betingelser og vilkår når du benytter Netthandel. Penger tilbake-rabatt gis kun for kjøp via Netthandel. Det gis ingen rabatt for transaksjoner som gjøres direkte hos en av forhandlerne. For å opptjene penger tilbake-rabatt må du være logget på med ditt brukernavn og passord. I tillegg må du kun bruke linkene som finnes i Netthandel, og du må fullføre transaksjonen i den samme sesjonen.

Deltaker- og tredjepartsnettsteder og gebyrer knyttet til disse

Netthandel har linker til nettbutikker som deltar i programmet. Netthandel er ikke ansvarlig for innholdet på nettsidene til disse butikkene, og heller ikke for varer, informasjon eller tjenester som leveres via eller i forbindelse med disse.

  1. Krav skal først fremsettes overfor nettbutikken. Kravet overfor oss skal fremsettes innen rimelig tid og være tilstrekkelig begrunnet og dokumentert.
  2. Vare- og tjenestekjøp foretatt ved nettbutikker i utlandet, vil normalt være underlagt rettsreglene i det land nettbutikken er registrert. Det er i slike tilfeller ditt ansvar å påvise at det foreligger et misligholdskrav etter de relevante rettsregler.
  3. Vårt ansvar er begrenset til prisavslag, tilbakeføring eller erstatning i form av penger og uansett maksimalt til det beløp nettbutikken har mottatt i anledning kjøpet. Bruk av (og kjøp på) nettstedene som deltar i programmet er underlagt hver enkelt nettbutikks egne betingelser og vilkår. Alle avtaler/forretninger (inkludert kjøpstransaksjoner) som du gjør med tredjeparter, inkludert deltakerbutikker, tredjepartsbutikker eller annonsører som det finnes referanser, oppføringer eller linker til på denne netthandelsportalen, gjelder mellom deg og slike tredjeparter. Alle slike avtaler er underlagt deltaker- eller tredjepartsbutikkens betingelser og vilkår samt de retningslinjer for personvern som gjelder slike transaksjoner. Vær oppmerksom på eventuelle tilleggsvilkår for kjøp du foretar. Disse vilkårene kan inneholde viktig informasjon om produktet som kan påvirke din rett til å kreve kompensasjon eller refusjon. Det er ditt ansvar å legge merke til disse og be om mer informasjon når du skal foreta et kjøp.

Eventuelle spørsmål, klager eller krav tilknyttet varene som selges, inkludert garantier, skal rettes til den aktuelle forhandleren/detaljisten. Netthandel er ikke ansvarlig for kostnader som påløper som et resultat av avtaler med deltakerbutikker eller andre tredjeparter som det finnes referanser, oppføringer eller linker til på Netthandel. Merk at annonserte priser på deltaker- eller tredjepartsbutikkens nettsider kan være i en annen valuta enn norske kroner, og at noen av disse butikkene vil ha betalt i denne valutaen.

Informasjonens nøyaktighet og forbehold om feil

Selv om man så langt det er mulig forsøker å sikre informasjonsnøyaktigheten i Netthandel, gis det ingen garanti for at informasjon om varer eller tjenester som tilbys gjennom Netthandel er helt nøyaktig når det gjelder pris, tilgjengelighet og beskrivelse.

Sperring av tilgang til Netthandel

Netthandel kan sperre din tilgang til Netthandelstjenesten umiddelbart dersom vi har grunn til å tro at du har handlet på en måte som skader programmet eller en av distributørene. Handlingene kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • ulovlige eller straffbare aktiviteter
  • opptjening av rabatt på en uærlig måte eller på en måte som strider med disse betingelsene og vilkårene
  • med overlegg gi feilaktig og villedende informasjon

Alle tilbud som vises på Netthandel kan endres uten varsel. Vi vil gjøre det vi kan for å sikre at tilbud er riktig illustrert og rapportert, men vi forbeholder oss retten til ikke å gi rabatt, og vi tar ikke ansvar for programvare- eller maskinvarefeil på deltaker- eller tredjepartsbutikks side.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
10-12 & 12.30-14-00