Lønnsomhetsgaranti

Om Norsk Familieøkonomi

I snart 30 år har vi gitt råd som har betydning for norske familiers personlige økonomi, og vi har forhandlet fram gode og lønnsomme avtaler for våre medlemmer. Vi i Norsk Familieøkonomi er dessuten en uredd aktør som snakker medlemmenes sak i møtet med alt fra banker og forsikringsselskap, til boligutviklere og myndigheter.

Hva gjør Norsk Familieøkonomi for medlemmene?

Som medlem i Norsk Familieøkonomi vil du alltid ha noen å spørre om råd når du trenger det. Spør oss om alt fra kjøp av bolig, avtaler om samboerforhold, rettigheter ved forbrukerkjøp, sparing og mye mer.

Vi skaffer dessuten våre medlemmer best mulig betingelser på økonomiske og juridiske tjenester og produkter, for eksempel fra banker, forsikringsselskap og energiselskap. Våre tre viktigste kriterier er pris, kvalitet og tilgjengelighet. Som medlem i Norsk Familieøkonomi vil du altså kunne benytte våre medlemsavtaler og normalt spare flere tusen kroner på ditt husholdningsbudsjett.

I tillegg arbeider vi for at våre medlemmer skal få tilgang til en best mulig oversikt over priser og betingelser innen ulike tjenester og produktområder. Vår analyse- og rådgivningsavdeling holder pris- og markedsinformasjon kontinuerlig oppdatert, og vi utfører jevnlige tester på alt fra reiseforsikring til kredittkort og kåring av Norges beste bank for å holde oss oppdatert. Våre medlemmer får også tilsendt et medlemsmagasin som inneholder mange nyttige tips om din privatøkonomi.

Hvordan kan Norsk Familieøkonomi tilby så gode priser?

Norsk Familieøkonomi forhandler priser på vegne av tusenvis av medlemmer. Dette gir oss forbrukermakt som resulterer i at ulike leverandører tilbyr gode priser for å bli foretrukket som leverandør til våre medlemmer.

Våre rådgivere har lang erfaring fra blant annet bank og forsikring, og vet hvordan en best sammenligner priser blant leverandører i det norske markedet. Dette gir oss den nødvendige bakgrunn for å kunne være sikre på at de priser som våre medlemmer tilbys, er blant de beste i markedet, og at kvaliteten er god.

 

 

Med vennlig hilsen
Harald Vaaland - Daglig leder

 

Bli medlem i dag

Allerede medlem?

Logg inn for å ta i bruk medlemsfordelene

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
10-12 & 12.30-14-00