Formuesrådgivning

Formuesrådgivning

Dine eiendeler gir deg også forpliktelser.

Eier du et firma, en eiendom, aksjer eller en større pengesum følger det med forpliktelser - forpliktelser overfor deg selv og din familie til å vedlikeholde og utvikle det du eier. De fleste av oss har ikke nok kunnskap og oversikt til å gjøre dette på egenhånd.  Norsk Familieøkonomi sitt råd vil alltid være å snakke med en formuesrådgiver.

Som medlem i Norsk Familieøkonomi kan du be om en uforpliktende samtale om dette som kan gi deg nyttige råd og også praktisk hjelp til å maksimere dine og din families oppsparte midler. Trykk på den store oransje knappen «be om formuesrådgivning» for å komme i kontakt med oss.

Personlig formuesrådgivning

Söderberg & Partners Wealth Management er en av Nordens ledende formuesrådgivere, og den norske virksomheten har nå over 50 milliarder under rådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser. Selskapet bygger Norges ledende miljø innen uavhengig formuesrådgivning gjennom fokus på rekruttering, kompetanseutvikling og hardt arbeid.

Selskapet har i dag over 250 ansatte i Norge fordelt på selskapets kontorer i Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Sandefjord, Tønsberg, Kongsberg, Drammen og Oslo.

I tillegg til formuesrådgivning, tilbyr også selskapet juridiske tjenester, regnskapstjenester og forretningsførsel dersom det er relevant for deg.

Söderberg & Partners Wealth Management jobber proaktivt for deg i dag, slik at du kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden.

Sist oppdatert: Feb. 20, 2024, 6:56 p.m.

Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi AS
Postboks 184, 4349 Bryne
Hetlandsgata 9, 4344 Bryne

Åpningstid sentralbord:
10-12 & 12.30-14-00