Ikke bli lurt av kryptosvindel

Les

Ikke bli lurt av kryptosvindel

Interessen for å investere i kryptovaluta har økt betydelig de siste årene. Dette er fordi kryptoverdiene har steget kraftig, noe som fører til økt aktivitet i kryptomarkedet. Men dessverre, så er det flere tilfeller der privatpersoner investerer i krypto og senere oppdager at de egentlig har blitt svindlet.

Bytt til bedre betingelser uten å forlate hovedbanken din

Det siste året har vært sterkt preget av rentehevinger som har gjort hverdagen dyrere for de aller fleste. Samtidig sitter mange banker igjen med store overskudd, noe som virker ganske urettferdig. Derfor er det på tide å vurdere om du bør flytte lånet, sparekontoen, eller forhandle bedre vilkår hos din nåværende bank.

Juss

Et rettferdig arveoppgjør

Det er mange ting å tenke på i et arveoppgjør, og arverett kan være vanskelig juss. Det er ofte en krevende følelsesmessig situasjon og kan føre til konflikt i de beste familier. I tillegg kan det praktiske arbeidet med et arveoppgjør være omfattende.

Medlemshistorier

Sparte 5000 kroner ved å bytte forsikring

I denne artikkelen deler vi én av mange positive medlemshistorier der våre medlemmer har oppnådd positive resultater som følger av våre råd. Denne gangen var det Fredrik som tok grep og fikk belønning for strevet.

Julebudsjettet

Det kan være tøft å møte julen med alle forventinger som følger med. I år, vil hver av oss i snitt bruke ca. 12 500 kroner på julegaver, mat og drikke, og som oftest er det mange som kommer til å bruke mer penger enn det de faktisk har råd til. Hvilke muligheter har du for å senke de økonomiske kostnadene i julen? Og er det egentlig så viktig med de dyre gavene?

Hverdagsøkonomi

Hvordan får jeg råd til å kjøpe bolig?

Tom kom til oss fordi han ønsker å oppfylle boligdrømmen. Han er i tyveårene, nyutdannet og vil gjerne inn på boligmarkedet, men mangler egenkapital. Dette svarer eksperten

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi