Hverdagsøkonomi

Disse kalendergavene koster ingenting

Les

Hverdagsøkonomi

Disse kalendergavene koster ingenting

Forbinder du jula med flere og høyere kostnader, gavepress og kaotiske spontankjøp på kjøpesenter? Slik trenger det ikke være. Det finnes mange små grep man kan ta for å spare, også i jula.

Hverdagsøkonomi

Salg? Fleip eller fakta?

Vi nærmer oss høytidskos, som betyr litt mer i handlekurven enn normalt for de fleste av oss. Når det kommer til gaveinnkjøp, leter mange etter gode tilbud. Ofte er tilbudene dårligere enn du blir forespeilet.

Lån

79.000 kroner mer i renteutgifter årlig

Styringsrenten er fortsatt på det høyeste siden 2009, og har gått fra 0 til 4,25 prosent på litt over to år. Det har vært og er fortsatt drastisk for manges økonomi.

Lån

Derfor er det vanskeligere å kjøpe bolig i dag

Det er ikke lett å komme inn på boligmarkedet, og for enkelte vil det være omtrent umulig dersom du skal kjøpe bolig alene. Hva er årsaken til at flere sliter med boligkjøp i dag, sammenlignet med på 80- og 90-tallet?

Medlemshistorier

Samboere - sjekk forsikringene deres

For mange gambler på at «ting ordner seg» og vet ikke hva de har eller hva de trenger. Heldigvis finnes det råd.

Medlemshistorier

Flyttet lånet - sparte 16 000 kroner i gebyr

«Sjekk boliglånsrenta», «Be om nye forsikringstilbud hvert eneste år», «Ikke stol blindt på banken din» er alle råd vi stadig gir og vil fortsette å gi. Du er kanskje lei maset, men selv den mest økonomiske av oss kan oppdage at en rask sjekk gir resultater.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi