Medlemshistorier

Sammen om økonomien

Les

Medlemshistorier

Sammen om økonomien

Sunniva og Fredrik kom til oss med et ønske om å ta en grundig gjennomgang av økonomien deres – alt fra A til Å. Det aller viktigste de ønsket å få hjelp med var fordeling av arv og boliglånet. Etter et møte med oss fikk de redusert kostnadene sine og økt renteinntekten, slik at de satt igjen med flere titusener kroner mer per år.

Vet du dette om ferie?

Hva skjer hvis ungene blir syke i ferien? Hvor mye ferie har jeg rett på? Kan jeg spare feriedager til neste år? Vi har samlet noen av de mest stilte spørsmålene om ferie og gir deg svarene.

Sjekklister og oppskrifter

Start konfirmasjonsplanleggingen tidlig

Vi opplever at flere av våre medlemmer ønsker råd om hvordan de kan gjennomføre en rimelig konfirmasjon, og når de bør starte planleggingen. En konfirmasjon kan ofte koste mindre dersom man er tidlig ute og derfor anbefaler vi å starte planleggingen tidlig. Selv om det kan virke langt fram i tid, kan det være lurt å begynne å tenke på sparing noen år i forveien.

Alt du trenger å vite om grønne boliglån

Stadig flere nordmenn kjøper energieffektive boliger eller oppgraderer boligen sin slik at de kvalifiserer for et grønt boliglån. Hva er egentlig fordelene med å ha et grønt boliglån og hvordan kvalifiserer man for det?

Sparing og investering

Barna inn på boligmarkedet

Et fortvilende spørsmål foreldre stiller seg. De fleste foreldre ønsker sterkt å kunne hjelpe barna inn i boligmarkedet. Mange klarer å løse dette ved å stille som kausjonist eller gi forskudd på arv. Men ikke alle har mulighet til å stille opp av en rekke ulike årsaker. Hvilke alternative måter kan barna komme seg inn på boligmarkedet?

Nettmøte om skattemeldingen 2024

Nettmøtet er nå avsluttet.

Flere artikler
Norsk Familieøkonomi